Midwives in The Hague, Nootdorp, Pijnacker and surroundings

Pretecho’s

Vinden jullie het leuk om de kleine in de buik een keer extra te bewonderen; om familieleden al een keer 'kennis te laten maken' met de kleine op komst of zijn jullie nieuwsgierig naar het geslacht van jullie kindje? Dan kun je bij Verloskundige Praktijk Ypenburg ook een pretecho laten maken!

Wij bieden 3 verschillende pretecho’s aan:

2D echo

Tijdens deze pretecho is er (gedurende 30 minuten) echt alle tijd om jullie kindje uitgebreid te bewonderen! De baby zwemt als het ware in het vruchtwater rond en is, als hij/zij wakker is, lekker aan het bewegen. De echoscopiste zal van de mooiste poses een zwart/wit foto maken. De mooiste foto’s verkrijg je als de echo tussen de 13 en 30 weken laat maken. Maar ook voor of na deze periode kun je kiezen voor een 2D echo. Deze echo kost € 50,- en kan per pin voldaan worden.

Geslachtsbepalende echo

Zijn jullie ontzettend nieuwsgierig of jullie een jongen of een meisje verwachten en wil je niet wachten tot de 20-weken echo? Dan kun je bij ons vanaf 16 weken een geslachtsbepalende echo  laten maken. Deze echo wordt gemaakt in 2D en de echoscopiste kijkt gedurende 15 minuten naar jullie kindje. Zij zal jullie een aantal zwart/wit foto’s van jullie kindje en het geslacht meegeven. De kosten voor deze echo zijn € 35,- en kan per pin voldaan worden.

De geslachtbepalende echo wordt bij Verloskundige Praktijk Ypenburg bewust vanaf een zwangerschapsduur van 16 weken gemaakt om de foutmarge zo klein mogelijk te maken. Vanaf de 16 weken zijn de geslachtsorganen van jullie kindje ver genoeg ontwikkeld om met een grotere mate van zekerheid een uitspraak te doen over het geslacht van jullie kindje. Realiseer je echter wel dat deze geslachtbepalende echo geen 100% zekerheid geeft.  Daarnaast is er een kleine kans dat jullie kindje er niet gunstig genoeg voor ligt om het geslacht te kunnen bepalen. Onze echoscopiste doet uiteraard haar uiterste best om zo veel mogelijk van jullie kindje in beeld te brengen.

3D echo

Met deze echo kunnen jullie het gezicht van jullie kindje al met diepte zien. Heeft de kleine de mond of neus van mama of van papa? Deze echo gaat jullie het antwoord op die vraag waarschijnlijk al geven en dat al weken voordat jullie kleintje geboren wordt! Als je deze echo laat maken, wanneer je tussen de 24 en 30 weken zwanger bent, krijg je de mooiste plaatjes om thuis in te lijsten of met vrienden en familieleden te delen. De echoscopiste kijkt gedurende 30 minuten met de echo naar jullie kindje en maakt stilstaande 3D foto’s in zwart/wit. De kosten voor deze echo zijn € 75,- en kan per pin worden voldaan.

Mocht jullie kindje met zijn of haar gezicht richting de placenta kijken, dan kan het voorkomen dat het gezichtje helaas niet mooi vast te leggen is in een 3D foto. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend kan zijn. Onze echosopiste zal dan waarschijnlijk wel in staat zijn om een paar prachtige 2D foto’s te maken! We rekenen in dat geval dan ook niet € 75,- met je af maar € 50,-.

Hebben we je interesse gewekt om een leuke pretecho te laten maken? Bel ons dan maandag t/m vrijdag tussen 09.00-13.00 uur op 015-2706830 om een afspraak in te plannen.