Midwives in The Hague, Nootdorp, Pijnacker and surroundings

Verloskundige Praktijk Ypenburg

Welkom op onze website. De bouw van de wijk Ypenburg betekende ook de geboorte van deze praktijk. Sinds 2001 begeleiden wij met veel plezier alle dames die in Ypenburg en omgeving zwanger zijn en bevallen.

Woon je in Ypenburg, Leidschenveen, Pijnacker-Nootdorp of in een gemeente aangrenzend aan Ypenburg? Dan zien we jullie graag bij ons in de praktijk!

Op onze website vind je veel informatie over zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en de tijd na je bevalling, dus kijk gerust even rond. Hebben jullie vragen of kunnen jullie bepaalde informatie niet op onze website vinden, neem dan contact met ons op.

Als je het fijn vindt om een verloskundige te spreken, omdat je je zorgen maakt of omdat je dringend onze hulp nodig hebt, kun je ons altijd bellen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor jullie klaar. Bel ons dan gerust op onze mobiele telefoon: 06-22785558.

Onze assistente is aanwezig om je, telefonisch of aan de balie van onze praktijk, te helpen met het maken van afspraken of het beantwoorden van niet medische vragen. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-13.00 bereiken op: 015-2706830.

Wij proberen zo veel mogelijk te voldoen aan de wensen van onze cliënten. Daarom verzorgen we avondspreekuren, maken we zelf echo's en hebben we op twee locaties spreekuur.

Tot ziens in onze praktijk,

Reniera en Marjoleine