Midwives in The Hague, Nootdorp, Pijnacker and surroundings

Over ons

Het team van Verloskundige Praktijk Ypenburg bestaat uit:

Twee vaste verloskundigen:

Eén vaste waarneemster:

en onze assistenten:

Tijdens je controles bij ons op de praktijk streven we ernaar dat je alle drie de verloskundigen een keer ziet.  Dat stelt ons in de gelegenheid even kennis met elkaar te maken, zodat jullie straks bij jullie bevalling ook een bekend gezicht zien die jullie gaat begeleiden. Je weet tenslotte niet van tevoren wie van ons de dienst heeft op de dag dat je gaat bevallen.

Een aantal weken per jaar gaan ook wij graag even met vakantie. Onze diensten en spreekuren zullen dan worden overgenomen door een waarneemster. Ben je bijna uitgerekend in de periode dat de waarneemster er is, dan proberen we er voor te zorgen dat je ook haar ontmoet tijdens het spreekuur.

Om jullie van de beste zorg te kunnen voorzien is het belangrijk dat wij onze kennis op peil houden. Daarom zijn wij alle vier geregistreerd in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Dit houdt in dat wij werken volgens de normen van onze beroepsgroep en dat wij investeren in deskundigheidsbevordering door onder andere het volgen van bij- en nascholingen. 

Ook dragen wij graag bij aan de kwaliteit van onze toekomstige collega’s door middel van het begeleiden van stagiaires. Ieder jaar lopen er in onze praktijk twee verloskundigen in opleiding, van de Verloskundige Academie Rotterdam, met ons mee om de benodigde ervaring in de praktijk op te doen, zodat ook zij dit mooie beroep kunnen gaan uitoefenen. Er zullen nooit twee stagiaires tegelijk aanwezig zijn en zij zullen zich aan jullie voorstellen door middel van een briefje bij ons op de praktijk. Mocht je bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een stagiaire, dan mag je dat uiteraard bij ons aangeven.