Midwives in The Hague, Nootdorp, Pijnacker and surroundings

Verloskundige Leidschenveen

Welkom op de website van onze Verloskundigepraktijk. Op onze website vind je informatie over je zwangerschap en alles wat met je zwangerschap te maken heeft; van zwanger worden en zwanger zijn tot informatie over de bevalling en de periode direct na je bevalling.

Woon je in de wijk Den Haag Leidschenveen, Ypenburg of in de plaatsen Pijnacker of Nootdorp, dan zien we jullie met alle plezier in onze praktijk voor de begeleiding van je zwangerschap.

Neem gerust even een kijkje op onze website en hebben jullie na het bezoek aan de website nog vragen of kunnen jullie bepaalde informatie niet vinden, dan kun je te allen tijde even contact met ons opnemen.

Heb je een dringende vraag of maken jullie je zorgen, dan kun je ons altijd bellen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken op ons nummer: 06-22785558.

Voor minder urgente vragen of wanneer je meer informatie zoekt omtrent je zwangerschap of kinderwens kun je ons telefonisch bereiken tijdens het telefonisch spreekuur. Wij houden telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-13.00 op het nummer: 015-270 68 30. Ook tijdens dit gesprek zal een verloskundige je verder helpen met het maken van een afspraak bij ons op de praktijk of je vraag beantwoorden. Wij maken in onze praktijk zelf echo’s en houden op twee verschillende locaties spreekuur.

Als je niet in de gelegenheid bent om een afspraak te maken tijdens reguliere spreekuurtijden,  kun je afspraak maken op één van onze avondspreekuren.

Tot ziens in onze praktijk,

Lizet, Reniera, Marjoleine en Femke