Midwives in The Hague, Nootdorp, Pijnacker and surroundings

Verloskundige Leidschenveen

Welkom op de website van onze Verloskundigenpraktijk. Op onze website vind je informatie over je zwangerschap en alles wat met je zwangerschap te maken heeft; van zwanger worden en zwanger zijn tot informatie over de bevalling en de periode direct na je bevalling.

Woon je in de wijk Den Haag Leidschenveen, Ypenburg of in de plaatsen Pijnacker of Nootdorp, dan zien we jullie met alle plezier in onze praktijk voor de begeleiding van je zwangerschap. Na jullie bevalling komt de verloskundige in Leidschenveen ook op huisbezoek om jullie van goede zorg te voorzien.

Neem gerust even een kijkje op onze website en hebben jullie na het bezoek aan de website nog vragen of kunnen jullie bepaalde informatie niet vinden, dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

Heb je een dringende vraag of maken jullie je zorgen, dan kun je ons altijd bellen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken op ons nummer: 06-22785558.

Voor minder urgente vragen of wanneer je meer informatie zoekt omtrent je zwangerschap of kinderwens kun je ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-13.00 op het nummer: 015-2706830.

Tot ziens in onze praktijk,

Reniera en Marjoleine