Midwives in The Hague, Nootdorp, Pijnacker and surroundings

Verloskundige Ypenburg

Welkom op onze website. Op onze website vind je informatie over je kinderwens, zwangerschap en kraamtijd. Hebben jullie na het bezoek aan onze website nog vragen of kunnen jullie bepaalde informatie niet vinden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

De bouw van de wijk Ypenburg in 2001 betekende ook de geboorte van onze praktijk. Sinds het begin van de bouw begeleiden wij met veel plezier alle dames die in Ypenburg en de directe omgeving zwanger willen worden, zwanger zijn en gaan bevallen. Verloskundige Praktijk Ypenburg maakt zelf echo’s bij onze cliënten en voor onze cliënten die niet (altijd) in de gelegenheid zijn om tijdens de reguliere spreekuurtijden een afspraak te maken, verzorgen we één keer per week een avondspreekuur.

Woon je in Ypenburg, Leidschenveen, Pijnacker of Nootdorp of een andere aangrenzende gemeente, dan zien we jullie graag bij ons in de praktijk. Na jullie bevalling komt de verloskundige in Ypenburg ook op huisbezoek om jullie van goede zorg te voorzien.

Wanneer je graag een verloskundige wilt spreken, omdat je je zorgen maakt of omdat je onze hulp nodig hebt, zijn wij altijd voor je bereikbaar. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor jullie klaar. Bel ons gerust op ons mobiel telefoonnummer: 06-22785558.

Naast ons mobiele nummer zijn we te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00-13.00 op telefoonnummer: 015-2706830.

Tot ziens in onze praktijk,

Reniera en Marjoleine