Midwives in The Hague, Nootdorp, Pijnacker and surroundings

Verloskundigen Nootdorp

Ben je zwanger en woon je in Nootdorp of Pijnacker, Den haag Ypenburg of Den Haag Leidschenveen? Woon je er nu nog niet maar ga je binnenkort verhuizen naar één van deze gemeenten? Meld je dan bij ons aan in de praktijk voor je eerste afspraak.

Sinds de bouw van de wijk Den Haag Ypenburg in 2001 begeleiden wij met veel plezier de zwangere dames die woonachtig zijn in de omgeving van Nootdorp. Om jullie ook na de bevalling van goede zorg te voorzien komt de verloskundige in Nootdorp op huisbezoek langs.

Bekijk onze website voor informatie over zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en de periode na de zwangerschap. Heb je na het bezoek aan onze website nog vragen of zijn jullie op zoek naar informatie die je nog niet hebt kunnen vinden neem dan contact met ons op.

Van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-13.00 zijn we telefonisch bereikbaar op het nummer: 015-2706830.

Wanneer je een vraag hebt aan een verloskundige omdat je hulp nodig hebt omtrent je zwangerschap kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op onze mobiele telefoon: 06-22785558.

Wij proberen zo veel mogelijk te voldoen aan de wensen van onze cliënten. Daarom verzorgen we avondspreekuren, maken we zelf echo's en kunnen cliënten na hun bevalling bij ons terecht voor het plaatsen van een spiraal.

We zien je graag in onze praktijk,

Reniera en Marjoleine