Midwives in The Hague, Nootdorp, Pijnacker and surroundings

Marjoleine Schuring

Ik ben Marjoleine Schuring, geboren op 07-06-1984 in Rotterdam. Samen met mijn tweelingzus en broer ben ik opgegroeid in Kwintsheul en Wateringen. Op dit moment woon ik samen met mijn man en 2 zonen in Nootdorp. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en familie gezellig op stap te zijn. Ik lees graag spannende boeken en in de voorjaarsvakantie sta ik het liefst de hele dag, samen met de familie, op de skies.

In juli 2009 ben ik afgestudeerd aan de Verloskundige Academie Rotterdam en sindsdien met veel plezier werkzaam in deze praktijk.

Verloskunde is een prachtig veelzijdig beroep, waarbij we continue aan het werk zijn met mensen. In ons mooie vak vind ik het nog altijd de leukste uitdaging de barende vrouw en haar partner zo goed mogelijk te ondersteunen in hun wensen én in het hebben van vertrouwen in het baringsproces, zodat ze met een fijn gevoel terug kunnen kijken op de geboorte van hun kind.

In 2014 heb ik het geluk gehad zelf te mogen ervaren hoe het is om zwanger te zijn en thuis te bevallen van mijn zoon Daan. Ik werd hierin bijgestaan door mijn eigen collega’s en ik vond dit een geweldig mooie ervaring! In 2016 maakte de komst van onze zoon Thijs ons gezin compleet.

Door elkaar tijdens de zwangerschap een aantal keer te zien, leren we elkaar wat beter kennen. Ik vind het belangrijk dat jullie weten dat alles bespreekbaar is. Ik begeleid jullie graag bij de vragen die jullie bezig houden, zodat jullie goed geïnformeerd en voorbereid de zwangerschap, de bevalling en het kraambed doorlopen.

Ik verheug me erop jullie te verwelkomen in onze praktijk, dus graag tot ziens!

Ingeschreven in het BIG-register onder het nummer: 09911780803