Midwives in The Hague, Nootdorp, Pijnacker and surroundings

Marjoleine Schuring

Ik ben Marjoleine Schuring, geboren op 07-06-1984 in Rotterdam. Samen met mijn tweelingzus en broer ben ik opgegroeid in Kwintsheul en Wateringen. Op dit moment woon ik samen met mijn man en zoontje in Nootdorp. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en familie gezellig op stap te zijn. Ik lees graag de boeken van Karin Slaughter en in de voorjaarsvakantie sta ik het liefst de hele dag op de skies.

In juli 2009 ben ik afgestudeerd aan de Verloskundige Academie Rotterdam en sindsdien met veel plezier werkzaam in deze praktijk!

Wat ik leuk vind aan verloskunde is dat het een veelzijdig beroep is, waarbij ik continue aan het werk ben met mensen. Ik mag jullie begeleiden tijdens de zwangerschap en ik ben aanwezig bij één van de mooiste momenten van jullie leven. Het is iedere keer weer heel bijzonder om daar bij te mogen zijn, want geen zwangerschap en bevalling is hetzelfde.

In januari 2014 heb ik het geluk gehad zelf te mogen ervaren hoe het is om zwanger te zijn en thuis te bevallen van mijn zoontje Daan. Ik werd hierin bijgestaan door mijn eigen collega’s en ik vond dit een geweldig mooie ervaring!

Door elkaar een aantal keer te zien tijdens de zwangerschap, leren we elkaar wat beter kennen. Ik vind het belangrijk dat jullie weten dat alles bespreekbaar is. Ik geef graag antwoord op de vragen die jullie bezig houden, zodat jullie goed geïnformeerd en voorbereid samen met ons de zwangerschap, de bevalling en het kraambed doorlopen.

Ik verheug me erop jullie te verwelkomen in onze praktijk, dus graag tot ziens!