Midwives in The Hague, Nootdorp, Pijnacker and surroundings

Reniera de Graaf

Mijn naam is Reniera de Graaf, ik ben geboren in Etten-Leur op 8-10-1980. Ik ben de oudste van 3 kinderen. Ik heb in december 2006 Brabant verruild voor Den Haag toen ik gelijk na mijn afstuderen de mogelijkheid kreeg om in deze praktijk te gaan werken.

Samen met mijn man en mijn 2 kinderen woon ik in Ypenburg. Als ik vrij ben, breng ik veel tijd door met mijn gezin. We gaan vaak met z’n vieren op pad en bezoeken dan graag musea of we gaan naar familie en vrienden in Brabant. Ik ga graag uit eten of naar de sauna en ik kan erg genieten van een goede film of een mooi boek.

Mijn 2 kinderen Fedde (2010) en Danique (2012), zijn beiden geboren in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Dankzij de goede samenwerking met de gynaecologen was het mogelijk dat mijn collega alsnog de bevalling kon begeleiden, ondanks dat er noodzaak was om in het ziekenhuis te bevallen. Doordat ik zelf een zwangerschap, bevalling en kraamperiode heb mogen ervaren, kan ik jullie denk ik nog beter bijstaan voor, tijdens en na de bevalling.

Het feit dat ik deelgenoot ben van één van de intiemste momenten van een leven, de geboorte van een kind, vind ik tot op de dag van vandaag een prachtig gegeven. Het is mijn streven om elkaar in een korte tijd goed te leren kennen, zodat je op mij kunt vertrouwen tijdens deze periode.

Hopelijk zien we elkaar snel!

Ingeschreven in het BIG-register onder het nummer: 89066326203