Midwives in The Hague, Nootdorp, Pijnacker and surroundings

Miryam Huiberts

Mijn naam is Miryam Huiberts. Ik ben geboren en opgegroeid in Voorburg als oudste uit een gezin van 3 meiden. Voor de liefde ben ik verhuisd naar Zoetermeer. Op dit moment woon ik met mijn man en kinderen in Pijnacker.

Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag op stap met mijn gezin en familie/vrienden; van uit eten, naar de bioscoop of een leuke musical tot een dagje dierentuin/speeltuin of naar familie die wat verder weg woont. Ook sta ik graag in de keuken om taarten en andere zoetige lekkernijen te bakken. Verder speel ik graag (bord)spellen.

Van kleins af aan ben ik al gefascineerd door de magie van moeder natuur over het ontstaan van nieuw leven, zwangerschap en geboorte. Al vroeg wist ik dat ik verloskundige wilde worden en deze droom is in 2013 werkelijkheid geworden.
Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in pre- en interconceptiezorg. Om zo samen te werken aan een goed begin van de volgende generatie.

Mijn eindstage in 2013 heb ik bij mijn collega’s van Verloskundig Praktijk Ypenburg mogen lopen en met succes afgerond. Tot en met 2018 ben ik hier met veel plezier werkzaam geweest als waarneemster voor vakanties, bijscholingen en zwangerschapsverloven. Ik heb hiernaast tot maart 2023 bij verschillende praktijken in de regio gewerkt, waaronder 8 jaar in Zoetermeer. Vanaf maart 2023 ben ik weer terug van weg geweest!

Het verwonderlijke aan mijn vak is de kracht die vrouwen bezitten en het aanpassingsvermogen van ons lichaam. Dit, samen met de onvoorspelbaarheid, maakt iedere dag weer speciaal!

Zelf heb ik de magie van zwangerschap en geboorte ook mogen ervaren. In 2017 ben ik voor het eerst moeder geworden. In 2020 mocht ik dit nogmaals ervaren en is na een snelle thuisbevalling onze tweede zoon geboren.

Ik vind het een grote eer om jullie te mogen begeleiden in deze bijzondere periode in jullie leven. Om in 9 maanden tijd een vertrouwensband op te bouwen en jullie te begeleiden in dit wonderlijke proces van (opnieuw) ouders worden.

Ik wens jullie een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Ingeschreven in het BIG-register onder het nummer: 19917547303.