Midwives in The Hague, Nootdorp, Pijnacker and surroundings

Lizet van Oosterhout

In 2001 heb ik deze praktijk opgericht en ik werk hier met erg veel plezier. Inmiddels is de praktijk gegroeid tot een viervrouwpraktijk waar ik erg trots op ben.

Sinds 2004 ben ik moeder van een dochter en in 2009 is daar nog een zoon bij gekomen. Beide thuis geboren onder leiding van mijn collega’s. Ik vind het heerlijk om te zien hoe zij zich ontwikkelen en om hen hierin te ondersteunen. In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging. Letterlijk in de buitenlucht, (wandelen, fietsen, skaten, skien, alles vind ik leuk), maar ook figuurlijk door me verder te verdiepen in de verloskunde. Daarom heb ik me tevens laten opleiden tot echoscopiste. Dit is een erg leuke aanvulling op mijn verloskundige werkzaamheden.

Ik vind het belangrijk dat we in de zwangerschap met elkaar de zwangerschap zo leuk mogelijk laten zijn. Dit vraagt inspanningen van onze kant, maar dus ook van u als aanstaande ouders. Hierdoor bouwen we aan een vertrouwensrelatie, welke een goed verloop van de zwangerschap, bevalling en kraambed bevordert.

Verloskunde is een roeping wordt wel eens gezegd. Ik vind het een "hobby" en ik ben blij dat ik van mijn "hobby" mijn werk heb mogen maken.

Tot ziens in onze praktijk.

Ingeschreven in het BIG-register onder het nummer: 09055293403