Midwives in The Hague, Nootdorp, Pijnacker and surroundings

Miskraam

Soms eindigt een zwangerschap helaas in een miskraam. Het eerste teken van een miskraam is vaak helderrood bloedverlies en de meeste zwangere schrikken hier dan ook enorm van. Als de miskraam echt doorzet wordt het bloedverlies vergelijkbaar of meer dan een normale menstruatie en kan je ook kleine bloedpropjes/stolsels verliezen en daarbij hevige menstruatieachtige krampen voelen.

Neem daarom als je bloedverlies hebt altijd even telefonisch contact met ons op op ons mobiele nummer: 06-22785558.

Je mag ons ook gerust op dit nummer bellen als je nog niet in de gelegenheid bent geweest om je bij ons aan te melden, maar je wel graag advies en een luisterend oor wil.

We zullen je dan vertellen wat je kan verwachten tijdens het doormaken van een miskraam, bij welke signalen je direct opnieuw contact met ons op moet nemen en welke begeleiding je van ons krijgt.

Je kunt op deze website meer informatie vinden over een miskraam. Beschreven wordt wat een miskraam is, wat de oorzaak is, hoe groot de kans op een miskraam is en wat de verschijnselen zijn. Mogelijke onderzoeken en behandelingen komen aan bod, evenals het herstel na een miskraam.